Programma 2022


Spijitg genoeg diende de Bikeaid.be quiz opnieuw afgelast wegens een te groot risico voor corona besmettingen. Ook "De Luc Schrauwen Memorial" en de "Winter BBQ" zijn weggevallen.
In deze moeilijke tijdenvallensponsors af maar er komen er dan nieuwe bij enzo hebben wij dit jaar op de steun van Baloise mogen rekenen.
De "Olé Kroket" actie echter is wel doorgegaan. De 2de editie 18 december 2021 was opnieuw een schot in de roos met maar liefst 413 pakketjes kroketten verkocht en een netto opbrengst van meer dan € 2700.
 
De dames en Jeroen was aan haar 2 editie op 19 februari, een eetfestijn gecombineerd met een zéér geannimeerde winterwandeling. Opnieuw mag gesproken van een succes.
Ook van de "Vélo Classic", een 2-daags fietsgebeuren mochten wij voor de eerste maal rekenen op de steun met een bijdrage van maar liefst €2000.

De 1000km van KOTK  vond na 2 jaar nog eens plaats het werd één groot succes. Bikeaid.be, naar geode gewoonte, was opnieuw aanwezig metmaar liefst 10 ploegen. Onze bijdrage €55000.  


  

 

  Schrauwen_ZWART.png 
   
logo_expertum.png

Gebruikerslogin